Δεδομένου ότι η αναλογία θνησιμότητας λόγω μόλυνσης από τον Covid δεν είναι υψηλή, τα εμβόλια δεν θα έπρεπε να έχουν επιβληθεί παγκοσμίως, τονίζει ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Michael Yeadon.

Επιπλέον, απέρριψε έντονα τις θέσεις εκείνων που τα χαρακτηρίζουν αποτελεσματικά και απαραίτητα για τον τερματισμό της πανδημίας του ιού.
Ο Yeadon είναι εξαιρετικά έμπειρος με θητεία 32 ετών στον φαρμακευτικό κλάδο.
Εργάστηκε ως επικεφαλής της αλλεργικής και αναπνευστικής έρευνας στην Pfizer από το 1995 έως το 2011 και είναι πρώην ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ziarco, μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας που εξαγοράστηκε από τη Novartis.
Επιπλέον, έχει διδακτορικό στην αναπνευστική φαρμακολογία και κάτοχος διπλώματος First Class Honours στη βιοχημεία και την τοξικολογία.

Η γρίπη είναι χειρότερη

«Η χειρότερη γρίπη την τελευταία δεκαετία είναι χειρότερη από την απειλή που θέτει αυτός ο νέος ιός», είπε ο Yeadon στους The Epoch Times.
«Και τι κάνουμε ως απάντηση στην εποχική γρίπη; Λοιπόν, τίποτα πραγματικά, πέρα από την προσφορά —και όχι την υποχρεωτική— εμβολίων που δεν είναι πολύ χρήσιμα», σημείωσε.


Ο Yeadon τόνισε πως η διασφάλιση ότι τα εμβόλια δεν θα προκαλέσουν καμία βλάβη μακροπρόθεσμα θα έπρεπε να ήταν επιτακτική ανάγκη.
«Δεν ήταν ποτέ σκόπιμο να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε την πανδημία με ένα νέο τεχνολογικό εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά.
«Σε μια μαζική παρέμβαση για τη δημόσια υγεία, η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα, περισσότερο από την αποτελεσματικότητα, γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θα τη λάβουν», ανέφερε ο Yeadon.
«Απλώς δεν είναι δυνατό να ληφθούν δεδομένα που να αποδεικνύουν επαρκή διαχρονική ασφάλεια κατά τη χρονική περίοδο που μπορεί να διαρκέσει οποιαδήποτε πανδημία.
Όσοι ώθησαν αυτή τη γραμμή επιχειρημάτων και επέτρεψαν στους παράγοντες που βασίζονται στα γονίδια να εγχυθούν άσκοπα σε δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους είναι ένοχοι εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας», υπερτόνισε ο κορυφαίος επιστήμονας.

Ισχυρότερη η φυσική ανοσία – Τοξικά τα εμβόλια

Ο Yeadon υποστήριξε ότι η φυσική ανοσία είναι προφανώς ισχυρότερη από οποιαδήποτε προστασία από τα εμβόλια, και ανέφερε ένα άρθρο του γιατρού Paul Alexander που έχει πάνω από 150 μελέτες που πιστοποιούν τη φυσικά επίκτητη ανοσία στον Covid.
Ο Yeadon υπογράμμισε ότι τα νέα εμβόλια δεν θα έπρεπε να είχαν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και πως εάν είχε την ευθύνη ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας, στα παιδιά, τις έγκυες γυναίκες και τους ανθρώπους που έχουν ήδη προσβληθεί από τον ιό, θα είχε απαγορευθεί ο εμβολιασμός.
«Θα είχα αρνηθεί κατηγορηματικά τη χρήση τους σε παιδιά, στις έγκυες και σε όσους έχουν μολυνθεί.
Θα χρειαζόμουν χρόνια ασφαλούς χρήσης πριν σκεφτώ μια αλλαγή αυτής της στάσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε περαιτέρω ότι τα εμβόλια είναι τοξικά.
«Έχοντας επιλέξει την πρωτεΐνη ακίδας που θα εκφραστεί, μια πρωτεΐνη που προκαλεί την έναρξη της πήξης του αίματος, ο κίνδυνος θρομβοεμβολικών ανεπιθύμητων ενεργειών περιλήφθηκε στο σχέδιο.
Τίποτα δεν περιορίζει καθόλου την ποσότητα πρωτεΐνης ακίδας που πρέπει να παραχθεί σε απόκριση σε μια δεδομένη δόση», επισήμανε.

Αναπαραγωγικός κίνδυνος

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας γιατρός έκανε γνωστό έναν ασυνήθιστο αριθμό εμβρυϊκών θανάτων και αποβολών που συνδέονται με τα εμβόλια Covid -σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του- και σημείωσε ότι τα προϊόντα mRNA, που περιέχονται σε νανοσωματίδια, συσσωρεύονται στις ωοθήκες.
«Από τα δεδομένα που έχουμε, φαίνεται ότι υπάρχει συγκέντρωση των νανοσωματιδίων λιπιδίων, τα οποία είναι πολύ, πολύ μικρά σωματίδια, τα οποία βρίσκονται στο εμβόλιο που εγχέονται στο χέρι», είπε ο James Thorp στους The Epoch Times, «και τότε η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι διασκορπισμένες σε ολόκληρο το σώμα».
Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που είναι το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA.
Μια άλλη ανησυχία που ο Yeadon έχει εκφράσει είναι ότι «τα σκευάσματα mRNA (Pfizer & Moderna) θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες».
«Ένα έγγραφο προς τον Ιαπωνικό Οργανισμό Φαρμάκων αποκαλύπτει ότι η συσσώρευση σκευάσματος στις ωοθήκες συνέβη σε πειράματα σε τρωκτικά», είπε ο Yeadon.
«Έψαξα τη βιβλιογραφία με βάση αυτές τις συγκεκριμένες ανησυχίες και βρήκα μια ανασκόπηση του 2012, εφιστώντας ρητά την προσοχή στα στοιχεία ότι τα σκευάσματα νανοσωματιδίων λιπιδίων ως κατηγορία συσσωρεύονται, στην πραγματικότητα, στις ωοθήκες και μπορεί να αντιπροσωπεύουν έναν μη εκτιμημένο αναπαραγωγικό κίνδυνο για τον άνθρωπο.
Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό πρόβλημα για τους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα», σημείωσε.
«Μια μελέτη του 2012 αναφέρει ότι μετά από δοκιμές σε διαφορετικά είδη ποντικών και αρουραίους διαπιστώθηκε υψηλή τοπική συσσώρευση νανοσωματιδίων σε συγκεκριμένες θέσεις των ωοθηκών σε όλα τα ζώα», επισήμανε.

Προβλήματα στην εγκυμοσύνη

Εξαπολύοντας επίθεση στους επιστήμονες ου συνέβαλαν στην προώθηση των εμβολίων παγκοσμίως τους κατηγόρησε πως λένε αναλήθειες.
«Λένε ότι ‘δεν υπήρξε αύξηση στα αντισώματα κατά της συγκυτίνης-1. Όχι, αυτό είναι λάθος.
Είναι σαφώς 2,5 φορές αυξημένα μετά τον εμβολιασμό και προφανώς στατιστικά σημαντικά (η λειτουργική σημασία φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το ποσοστό αποβολών)», σημείωσε ο Yeadon.
«Αυτό που έχουν κάνει είναι χαριτωμένο. Επέλεξαν ένα εντελώς αυθαίρετο επίπεδο που έγραψαν στο σχήμα κάτω από το οποίο ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν έχει σημασία.
Στην πραγματικότητα, ομολογούν ότι δεν γνωρίζουμε τη σχέση μεταξύ των αντισωμάτων και τον αντίκτυπο στη λειτουργία», παρατήρησε ο επιστήμονας.
Ο Yeadon πιστεύει ότι η φαρμακευτική βιομηχανία «ήξερε σίγουρα», από το 2012, ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες των γυναικών που έκαναν τα εμβόλια.
«Κανείς στον κλάδο δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζαν για αυτούς τους κινδύνους για επιτυχημένη εγκυμοσύνη», τόνισε.

 

 

www.bankingnews.gr