Την πλειοψηφία των εδρών -έξι στον αριθμό- έλαβε η παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ» (ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗ.Κ.Ι.), με επικεφαλής τον προηγούμενο πρόεδρο του ΠΙΣ κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, ο οποίος δήλωσε πως θα φροντίσει να εξασφαλίσει κάθε ευρύτερη συναίνεση και ενότητα στο χώρο των γιατρών, για το καλό της περίθαλψης του ελληνικού λαού και την αξιοπρεπή ιατρική λειτουργία
 
Εξελέγησαν επίσης οι κ.κ. Αναστάσιος Βασιάδης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος, Γρηγόριος Ροκαδάκης, Ιωάννης Χρονόπουλος.

Το «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ» με επικεφαλής τον Δημήτριο Βαρνάβα έλαβε τρεις έδρες, κι εκτός από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), εξελέγησαν οι κκ Μιχαήλ Ψαλτάκος και Παναγιώτης Ψυχάρης.  
 
Η «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» (ΕΝΟ.ΣΥ.-Α.Δ.Ι.Κ.), με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο έλαβε τρεις έδρες και εξελέγησαν ο κ. Θεοδόσης -Καψαμπέλης Παύλος και η κυρία Άννα Μαστοράκου.
 
Από την παράταξη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΠΚΙ)» εξελέγη ο κ. Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ.) ο κ. Χρήστος Παπάζογλου και από τις συνεργαζόμενες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, (Α.Ρ.Σ.Ι.-Νυστέρι- Σχέδιο Β΄- Ανεξάρτητοι), Νέοι Γιατροί-Κίνημα Νέων Γιατρών (ΚΙ.Ν.Ι.), Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (Α.Ι.Κ) εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Παπανικολάου.